Blogleírás
Cosmo Süti Blog – a Cosmopolitan.hu hivatalos blogja Ludmillától, a Pop Cake Sziget alapítójától. „Hobbi cukrász vagy süti imádó? Szerintem a kettő ugyanaz, mert az imádat adja a lelkesedést, és a kettő teszi a mestert. Gyerekkoromban még nem igazán voltam sütiszakértő, mert felfaltam mindent, ami elém került. Az elmúlt években viszont sokat finomodott a sütikkel való kapcsolatom, és nem csak az ízekre, de a díszítésre is sok energiát fordítok.”
Az új kedvenc: Treat Pops!
Forrás: Sütiblog | 2013 november 6.
Amerikából jöttem, híres mesterségem címere Treat Pops készítő! Hallottatok már a Treat Pops desszertekről, vagy más néven Cake Push tárolókról? Mióta rájuk találtam, őrületes lázban égek.
Én az alábbi módokon készítettem sütiket benne:
A hagyományos tiramisut nem egy nagy tálban rétegeltem, hanem ebben a Cake Push tárolóban készítettem el.
– Első réteg mascarpone krém a szokásos módon
– Második réteg kávéba áztatott babapiskóta
– Harmadik réteg mascarpone krém
– A tetejét megszórtam darált mandulával és szúrtam a közepébe egy ostyát.
A másik variáció pedig:
– Sütöttem vékony piskótalapot (két félét, mert az egyiket megszíneztem)
– Kevertem fincsi csokis hideg krémet (instantkrémet is használhatsz vagy vedd elő a jól bevált mascarponét és ízesítsd kedvedre)
– A rétegek közé tettem egy kis házi meggy lekvárt.
– A tetejére pedig tejszínhabot és olvasztott csokit használtam, majd cukorkákkal díszítettem.
A Cake Push tárolót itt beszerezheted: http://www.edesizek.hu/products-page/eszkozok/cake-push-tarolo/
Hoztam neked pár fotót is, hogy barátkozz az új kedvencemmel:
És itt egy videó is: